Kokemuksia laulutunneilta

”Laulu on todella kokonaisvaltainen soitin, jonka sointiin vaikuttaa moni asia, kuten oma mieliala ja lihasjumit. Olen oppinut mm. erilaisia tapoja käyttää ääntäni, sekä hengittämään niin, että se tukee laulamistani. Lisäksi olen oppinut olemaan hieman armollisempi itselleni.

Siiri on aito ja motivoiva opettaja, joka haastaa kokeilemaan uusia asioita. Siiri on onnistunut luomaan tunnille turvallisen ilmapiirin, jossa uskaltaa kokeilla ja välillä mokata.”

-Sointu


”I have learned to sing songs in a variety of styles, to extend my vocal range, and to connect more with my intuitive sense of the music. This has added to my interest and pleasure in singing.

Siiri is a creative teacher, in the sense that she is able to combine my musical interests with her own ideas about how I can stretch myself further. She also is very knowledgeable about how to train the voice, which gives me confidence in approaching songs that challenge my sense of the limits of my own voice.”

-Howard


”Olen oppinut paljon uutta! Hengitystekniikkaa, erilaisia rytmitysharjoituksia ja kokonaisuudessaan mielestäni kehitystä on tapahtunut.

Siiri on kannustava opettaja, joka myös herättelee ajattelemaan omaa tekemistä ja omia tuntemuksia, mikä taas edistää kehitystä.”

-Jenni


”Olen saanut arvokkaita vinkkejä niin hengitystekniikkaan kuin äänenmuodostukseenkin. Erityiskiitos kannustuksesta pois omalta mukavuusalueelta – monenlaista musiikkia voi laulaa, kunhan vain uskaltaa. Suosittelen Siiriä lämpimästi kaikille itseään kehittämään pyrkiville.

Siiri on innostunut ja innostava, tarkka ja kannustava. Olen oppinut, miten paljon omassa laulussa on tiedostamattomia maneereja – niistä pois opettelu ei ole aivan nopeaa.”

-Kaisa