Kokemuksia laulutunneilta

Miksi tulit laulutunneille?

Tulin, koska halusin oppia käyttämään ääntäni paremmin. Toiveeni oli oppia laulutekniikkaa sekä laajentaa äänialaani- erityisesti korkeiden äänien saralla.

Oletko oppinut uutta? Jos olet mitä?

Laulu on todella kokonaisvaltainen soitin, jonka sointiin vaikuttaa moni asia, kuten oma mieliala ja lihasjumit. Olen oppinut mm. erilaisia tapoja käyttää ääntäni sekä hengittämään niin, että se tukee laulamistani. Lisäksi olen oppinut olemaan hieman armollisempi itselleni.

Minkälainen opettaja Siiri on?

Siiri on aito ja motivoiva opettaja, joka haastaa kokeilemaan uusia asioita. Siiri on onnistunut luomaan tunnille turvallisen ilmapiirin, jossa uskaltaa kokeilla ja välillä mokata.

Suosittelisitko Siiriä opettajana? Miksi?

Todellakin! Siiri on kultainen, musiikin ja laulamisen todellinen ammattilainen.

-Sointu


What type of teacher is Siiri?

Siiri is a creative teacher, in the sense that she is able to combine my musical interests with her own ideas about how I can stretch myself further. She also is very knowledgeable about how to train the voice, which gives me confidence in approaching songs that challenge my sense of the limits of my own voice.

What have you learned?

I have learned to sing songs in a variety of styles, to extend my vocal range, and to connect more with my intuitive sense of the music. This has added to my interest and pleasure in singing.

Would you recommend Siiri as a teacher?

Yes, I would absolutely recommend her to other students!

-Howard


Miksi tulit laulutunneille?

Haluan kehittyä laulajana.

Oletko oppinut uutta? Jos olet mitä?

Olen oppinut paljonkin! Hengitystekniikkaa, erilaisia rytmitysharjoituksia ja kokonaisuudessaan mielestäni kehitystä on tapahtunut.

Minkälainen opettaja Siiri on?

Siiri on kannustava opettaja, joka myös herättelee ajattelemaan omaa tekemistä ja omia tuntemuksia, mikä taas edistää kehitystä.

Suosittelisitko Siiriä opettajana? Miksi?

Kyllä suosittelen. Siiri on ihana ope!

-Jenni


Siiri on innostunut ja innostava, tarkka ja kannustava. Olen oppinut, miten paljon omassa laulussa on tiedostamattomia maneereja – niistä pois opettelu ei ole aivan nopeaa.

Olen saanut arvokkaita vinkkejä niin hengitystekniikkaan kuin äänenmuodostukseenkin. Erityiskiitos kannustuksesta pois omalta mukavuusalueelta – monenlaista musiikkia voi laulaa, kunhan vain uskaltaa. Suosittelen Siiriä lämpimästi kaikille itseään kehittämään pyrkiville.

-Kaisa